Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 7 common:people_all_forms

У закладі освіти проводиться закупівля дров до опалювального сезону 2024-2025 навчального року

Date: 2 лютого о 13:10
31 view

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

НОРИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОВРУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

11154, Україна , Житомирська обл., с. Норинськ, Овруцький район, вул. Шкільна, буд.3;

код за ЄДРПОУ – 06670718;

категорія замовника – згідно п. 3 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади)

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 

              Деревина  дров’яна  непромислового використання

              (код ДК 021:2015: 03410000-7 Деревина).

  Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-02-013533-a

3.  Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

           

Обсяг закупівлі товару : 250 м.куб

 

-  Деревина дров’яна не промислового використаннялісоматеріали  хвойних та листяних порід повинна  бути  діаметром не менше  2 см (від 2 см до 7 см  в обсязі – 1 відсоток, від 8 см – 99%), довжиною 1,9 м.

-  Доставка товару (навантаження, розвантаження та складування) до закладу освіти  здійснюється транспортом постачальника  згідно заявок .

-  Вартість постачання товару враховується до вартості товару та є його невід’ємною частиною.

- По факту поставки буде здійснюватись оплата товару по безготівковому розрахунку протягом 10 банківських днів з дня отримання товарно- транспортних накладних та накладних.

- Деревина дров’яна не промислового використання 1, 2 та 3 групи призначена для палива.

 

     Якість товару, що постачається  за Договором, повинна  відповідати вимогам діючих стандартів та технічних умов, чинних на території України ТУ У 16.1 – 00994207 – 001:2018 Учасник надає гарантійний лист щодо підтвердження технічних, якісних та кількісних характеристик товару.

 

              Якість товару, що постачається  за Договором, повинна  відповідати вимогам діючих стандартів та технічних умов, чинних на території України, зокрема ТУ У 16.1 – 00994207 – 001:2018.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

              Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до кошторису на 2024 рік та сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

  1. Загальна кількість - 250 метрів кубічних.

              Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності Замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника

              Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг споживання деревини. За одиницю виміру кількості товару приймається метр кубічний. Обсяг необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів замовника та враховуючи обсяги споживання середнього та поточного календарного року, становить 250 метрів кубічних на 2024 рік..

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

              Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося на підставі розрахунку вартості товару з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2024 рік та наявної потреби Замовника. Так, відповідно офіційного сайту ТОВ «Українська енергетична біржа», в Розділі «Біржові котирування: Деревина. Індекси та інші цінові показники», Замовником проаналізовано місячний індекс середньозважених цін на деревину дров’яну, адреса посилання: https://www.ueex.com.ua/exchange-quotations/wood/indexes/. Також, Замовником, порівняльним аналізом ціни на деревину без врахування вартості на їх доставку, порівнювалися ціни з використанням державної платформи «ДіЯ» за посиланням https://drovae.gov.ua.

              При цьому розрахунок очікуваної вартості проводиться згідно з аналізом цін постачальників деревини на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі, що оприлюднені на  веб-сайтах та прейскурантах цін у вільному доступі. До ціни товару включено вартість товару, закуповуваної постачальником на оптовому ринку або через біржові аукціоні лісових господарств, послуги з навантаження/розвантаження товару, доставка товару автотранспортом з урахуванням вартості цін на паливно-мастильні матеріали, націнка (маржа) постачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

              Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2024 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

              Ціна за одиницю товару перебуває в межах діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на відповідні товари на території України. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

             

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі:

Відповідно до розрахунків вартості Товару проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі склала 252 500,00 грн. з ПДВ.

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги (з особливостями) по предмету закупівлі  Деревина  дров’яна  непромислового використання (код ДК 021:2015: 03410000-7 Деревина),  доступні за відповідним посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/ UA-2024-02-02-013533-a.

Comments:
Only authorized users can leave comments.